Czym zastąpić cukier w przepisach kulinarnych?
ALTERNATYWA CUKRU CUKIER CUKIER KOKOSOWY ERYTRYTOL STEVIA SUBSTANCJE SŁODZĄCE SŁODZIK
Czym zastąpić cukier w przepisach kulinarnych?

Cukier zasłużył sobie na swoją niechlubną sławę. Nadprogramowe kilogramy i zepsute zęby to najmniejsze zło, jakie może nas spotkać po spożywaniu cukru. Cukier oprócz ogromnej ilości kalorii nie dostarcza organizmowi żadnych substancji odżywczych. Co więcej,...

Read more
Stevia - jakie ma korzyści zdrowotne?
ALTERNATYWA CUKRU CUKIER NATURALNY NATURALNY SŁODZIK STEVIA SŁODZIK
Stevia - jakie ma korzyści zdrowotne?

Stevia jest intensywnie słodką w smaku rośliną, która jest używana do słodzenia potraw, jak również do wypieków już od 16 wieku. Największą zaletą stevii jest jej...

Read more