Produkty

bio_cukier_kokosowy

BIO CUKIER KOKOSOWY

Kategoria: Naturalne substancje słodzące / Produkty / Produkty Bio

Sprawdź produkty
w sklepie

Opis produktu:

BIO Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak, zbliżony do słodkości brązowego cukru, z subtelnym karmelowym posmakiem. Głównym węglowodanem występującym w cukrze kokosowym jest sacharoza a następnie glukoza i fruktoza. Indeks glikemiczny cukru kokosowego jest stosunkowo niski i wynosi 35. BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym pochodzącym z gospodarstwa ekologicznego, w którym nie używa się środków chemicznych.

Sposób użycia: Stosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty, do pieczenia i gotowania.

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1619 kJ / 387 kcal
Tłuszcz, w tym:

– kwasy tłuszczowe nasycone

0,2 g

0,1 g

Węglowodany

– w tym cukry

96 g

90 g

Błonnik 1,0 g
Białko 0,6 g
Sól 0,27 g

 

Składniki:

Składniki: 100% Bio cukier kokosowy

Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, sezam

Kraj pochodzenia*: Indonezja

Producent: INTENSON EUROPE SP. Z O.O                        

Całowanie 94 G,  05 – 480 Karczew                        

www.intenson.pl  

 

Najlepiej spożyć przed: Data przydatności i numer partii podane na opakowaniu.

 

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.

 

Dostępne opakowania: 350 g

 

* w zależności od partii (aktualny kraj pochodzenia na opakowaniu)

shop

SKLEP INTERNETOWY

Kup nasze produkty online

business

KLIENT BIZNESOWY

Strefa zakupów hurtowych.